Inhouse översättare från tyska och engelska till svenska

Har du gedigen erfarenhet som översättare och vill ta nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu inhouse-översättare till vår kund Teknotrans. Som översättare kommer du huvudsakligen att översätta tekniska texter, från tyska och engelska till svenska, för flertalet av Teknotrans viktigaste kunder. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår bl.a. översättning, korrekturläsning, kvalitetskontroller, terminologihantering och utvärdering. Du kommer löpande att ha avstämningar med Teknotrans projektledare och övriga kollegor för att säkerställa hög kvalitet och det förekommer även korrespondens med kunder i både Sverige och utomlands. Det är därför viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du kommer att arbeta i en översättsgrupp och rollen innebär mycket eget ansvar över slutresultatet samtidigt som du kommer att dela många projekt med kollegor. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning på plats. Tjänsten är placerad på Teknotrans kontor i Göteborg, Västra Frölunda.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, ca 8-17. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Teknotrans. Du kommer att få en provanställning på 6 månader med god chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom yrket alternativt är nyexaminerad översättare. Du behärskar såväl svenska som engelska mycket väl i både tal och skrift. Som person är du målinriktad, kunskapshungrig och vill alltid utvecklas. Du är noggrann och strukturerad och trivs med att jobba självständigt och i grupp. Du har ett tekniskt intresse och har tidigare jobbat med CAT-verktyg. Vidare har du god datavana.

Vill du arbeta i en kreativ miljö och ta del av vårt vinnande koncept är du välkommen med din ansökan. På Teknotrans AB har vi en ungdomlig prägel och vi sitter i ljusa fina lokaler på Redegatan nära Långedrag.

Start sker så fort vi hittat rätt kandidat så ta chansen och sök redan idag!

Välkommen att söka jobbet genom att anmäla dig direkt här:
https://www.studentconsulting.com/sv/lediga-jobb/goteborg/oversattare-fran-tyska-och-engelska-till-svenska-sokes/43129

 

<< Tillbaka till lediga tjänster